Stichting Samen In Zorg

Ik ben een zorgverlener


Wat fijn dat je op deze pagina komt kijken!


We zijn in alle regio's van Nederland op zoek naar zorgverleners die vrijwillig of tegen gereduceerd tarief willen helpen. Ben je coach, therapeut, leerkracht met specialisaties op het gebied van autisme, adhd of hoogbegaafdheid, gezinscoach, massagetherapeut, acupuncturist, meditatiespecialist of ben je werkzaam in een ander vakgebied?


Bij ons is iedereen welkom. Registraties zijn geen vereiste. We hechten belang aan kennis en kunde en zorg van goede kwaliteit. We zijn op zoek naar zorgverleners die vanuit hun hart en passie goede zorg willen verlenen en de ruimte hebben om dit (vrijwel) belangeloos aan te bieden. Hierbij bepaal je zelf hoe vaak jij je wilt inzetten voor de stichting. Dit kan één op één, in een groep of online. Net wat jouw expertise is en hoe jij graag werkt!


Wil jij als zorgverlener bijdragen aan onze missie? Heb je 1 uur op een dag, in de week of in de maand beschikbaar voor iemand met een kleine beurs? Dan zijn we op zoek naar jou! Vul het contactformulier in en je ontvangt van ons vrijblijvend meer informatie.


We horen graag van jou!

 
 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.
 
 

* verplichte velden